...

Emeklilik Töreni (Öğr. Gör. Muzaffer TEKİN)

Yüksekokulumuz Makine ve Metal Teknolojileri Bölümü Öğretim Elemanlarından emekli Öğr. Gör. Muzaffer TEKİN hocamıza Yüksekokulumuza verdiği katkı ve hizmetlerinden dolayı 06 Aralık 2022 tarihinde Yüksekokul Müdürlüğümüz tarafından emeklilik töreni düzenlenmiştir. Törene Yüksekokul Müdürümüz Sayın Prof. Dr. Deniz YILDIRIM, Ceyhan Mühendislik Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Abdulkadir YAŞAR, Yüksekokulumuz Akademik Personeli ile Yüksekokulumuz İdari Personeli katılmışlardır. Konuşmaların ardından Yüksekokul Müdürümüz ve Akademik Personellerimiz tarafından Öğr. Gör. Muzaffer TEKİN hocamıza plaket takdimi yapılarak, hediyesi sunuldu. Törene katılan davetliler ile birlikte çektirilen fotoğrafların ardından tören sonlandırıldı.

Öğr. Gör. Muzaffer TEKİN hocamıza sağlıklı emeklilikler dileriz.