...

İdari Personelimiz Ali ÇETİN abimize mesleğinde 40. Yıl Töreni

Göreve başladığı gün itibariyle Yüksekokulumuza, Mutemetlik ve Tahakkuk Birimimize çok önemli katkılar sunarak, Yüksekokulumuzun önemli yerlere gelmesinde çok önemli katkıları bulunan, bizlere engin tecrübelerini aktaran İdari Personelimiz Ali ÇETİN abimize Yüksekokulumuz Müdürlüğünce 12 Aralık 2023 tarihinde "Mesleğinde 40. Yıl Töreni" töreni düzenlenmiştir. Törene Yüksekokul Müdürümüz Sayın Prof. Dr. Deniz YILDIRIM, Yüksekokulumuz Akademik Personeli ile İdari Personeli katılmışlardır. Konuşmaların ardından Yüksekokul Müdürümüz ve Akademik Personellerimiz tarafından Ali ÇETİN abimize plaket takdimi yapılarak, hediyesi sunuldu. Törene katılan davetliler ile birlikte çektirilen fotoğrafların ardından tören sonlandırıldı.

Ali ÇETİN abimize Sağlık, Mutlu ve Huzur Dolu Bir Yaşam Dileriz.