...

Yüksekokulumuzda Öğrenim Gören Öğrencilerimizle Tanışma Etkinliği gerçekleştirildi

Yüksekokulumuzda öğrenim gören öğrencilerimize yönelik 01 Kasım 2022 tarihinde Yüksekokul Müdürümüz Prof. Dr. Deniz YILDIRIM öncülüğünde Akademik Personelimiz ve İdari Personelimizin katkılarıyla Tanışma  Etkinliği düzenlenmiştir. Etkinliğimize Ceyhan Mühendislik Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Abdulkadir YAŞAR, Yüksekokulumuz Akademik Personeli, Yüksekokulumuz İdari Peroneli ile Öğrencilerimiz katılmış, karşılıklı olarak bilgi alışverişinde bulunmuşlardır. Etkinlikte emeği geçen başta Yüksekokul Müdürümüz Sayın Prof. Dr. Deniz YILDIRIM'a, Akademik Personelimize, İdari Personelimize, katılımları dolayısıyla Ceyhan Mühendislik Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Abdulkadir YAŞAR hocamıza ve değerli öğrencilerimize teşekkür ederiz.